Arbejdsgiver
Samarbejde & dialog
Virksomhedspraktik
Fleksjob & rekuttering
Referencer

Styrk din virksomheds sociale profil

Vi kender alle en, der grundet sygdom eller ulykke har mistet evnen til at kunne arbejde på fuld tid, om ikke andet så for en periode.
Som arbejdsgiver kan du gøre en kæmpe forske for en medborger ved at tilbyde en ulønnet praktikplads i din virksomhed.
Vi hjælper mennesker på kanten af arbejdsmarkedet – og vi har brug for din hjælp.

arrow_backKlik på modellen til venstre for at læse om de enkelte emner

Vi er af den overbevisning, at troværdige og tillidsfulde relationer med både borger, arbejdsgiver og sagsbehandler er nøglen til succesfulde forløb.

Vi har i mere end 12 år samarbejde med virksomheder for at hjælpe borgere videre i livet. Vi er selv arbejdsgiver og har løbende borgere i virksomhedspraktik, hvoraf flere efterfølgende er ansat i fleksjob. Vi forstår derfor, hvad der er vigtigt i samarbejdet mellem borger, virksomhed og jobkonsulent.

Undervejs i virksomhedspraktikken er vi i løbende kontakt med arbejdsgiver og borger for at sikre det bedst mulige forløb for både virksomhed og borger.

De personer, vi hjælper, har oftest været igennem en lang svær periode med helbredsmæssige udfordringer og står nu for at skulle have afprøvet og forhåbentligt udviklet deres arbejdsevne for igen at komme i arbejde.

Formålet med en virksomhedspraktik kan være forskellig afhængig af den person, vi skal hjælpe. Formålet kan være;

  • Afklaring og dokumentation af kompetencer og udfordringer
  • Udvikling af kompetencer samt evt. brancheskift
  • Ansættelse i fleksjob
  • Raskmelding efter sygdomsforløb

Længden af virksomhedspraktikken er typisk mellem 8-13 uger. TeamAktiv er i tæt dialog med borger og arbejdsgiver undervejs i virksomhedspraktikken. Vi har hele tiden fokus på at udvikle og beskrive borgerens arbejdsevne.

Arbejdsgivere udtrykker oftest stor tilfredshed med at have kunnet hjælpe en person på vej, og tit har de fået hjælp til opgaver, de ellers ikke havde fået løst. Og hvem ved, måske er kemien og matchet mellem virksomhed og borger så godt, at praktikken er en døråbner for en fremtidig ansættelse, hvad enten det var i småjob, fleksjob eller ordinær beskæftigelse.

Fleksjobordningen skaber mulighed for at personer, der til trods for at de kun kan arbejde ned til få timer om ugen kan opnå tilknytningen til arbejdsmarkedet og tjene nok penge til at kunne leve af det.

I TeamAktiv hjælper vi gerne virksomheder med at finde nye medarbejdere, særligt til stillinger på op til 18 timer om ugen. Og det koster ikke virksomheden noget.

Kontakt os, hvis du ønsker;

  • at oprette en virksomhedspraktik i din virksomhed
  • dialog vedr. ansættelse af en fleksjobber
  • hjælp med at finde en kommende medarbejder

Virksomhed indenfor beklædning og reklame, Hillerød:

”Vi har igennem flere år brugt TeamAktiv med stor succes. De forstår at analysere vores behov, og finde de rette kandidater.”

IT-virksomhed, Svendborg:

"TeamAktiv har været gode til at fjerne mine bekymringer omkring at
ansætte en fleksjobber. Jeg er blevet guidet og 'holdt i hånden'; hele vejen igennem forløbet, og jeg ser nu fleks-ordningen som en mulighed i stedet for en belastning"

Alle referencer er af konkurrencemæssige hensyn anonymiseret. Kilder kan oplyses ved forespørgsel efter godkendelse fra den enkelte reference.

Upload image
Existing images
add
check_circle
check_circle
check_circle
check_circle
check_circle
check_circle
check_circle